I need a six moment vacation, twice a year

Wat is jouw vakantieplan of ga je plannen in je vakantie?

Wat is jouw vakantieplan of ga je plannen in je vakantie?

De kans is vrij groot dat je geniet van je welverdiende vakantie. Mocht je vandaag toch wel werken, je bent een Held!
Vakantie een heerlijk gevoel, toch? Het leukste moment van het jaar! Ben je iemand die actief op vakantie gaat of lig je lekker rustig te genieten aan het strand? Doe het want je batterij raakt er weer vol van. Dat heb je ook wel nodig want de eerst volgende vakantie zal pas rond de kerstperiode zijn.

Ik hoor het vaak om mij heen, mensen die aftellen om te gaan opladen. Je brengt de meeste tijd van je leven door op het werk. Je beseft dit pas als je vakantie hebt. Dit is het moment in het jaar te evalueren.

Vragen die dan naar boven komen zijn onder andere;

  • Heb ik nog de motivatie? 
  • Ontwikkel ik me zelf wel voldoende?
  • Zijn de collega’s nog wel leuk?
  • Past mijn huidige baan wel echt bij mij?
  • Heb ik weer zin om morgen te gaan werken?

Dus hoe is jouw rapportcijfer van dit jaar?
Uitstekend/Goed/ Redelijk/Onvoldoende/ Zeer onvoldoende?

Weet je niet hoe te beginnen? Ik kan je daarbij helpen, kom in actie, mail me, info@tackt.nl.
Dan plannen we een vrijblijvend kennismaking gesprek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *