PerformanceCOACH

Je bent  ondernemer of manager en loopt vast.

Image

Een Performance coach voor ondernemers inschakelen

Het kan soms best wel een stap zijn om als ondernemer of ZZP’er een performance coach in te schakelen. Herken je je in de volgende problemen? Dan kun je wellicht wel wat coaching gebruiken.

 • Het personeel maakt soms onbegrijpelijke fouten, dat kan jij dan wéér oplossen. Je kunt net zo goed zelf op de vloer gaan staan.
 • De hele dag met van alles en nog wat bezig geweest maar je eigen werk is niet klaar.
 • Je hebt veel op je bord liggen en zit eigenlijk gewoon niet lekker in je vel, je snauwt tegen collega’s of partner en kinderen thuis.
 • Je voelt je soms meer een  sociaal werker dan ondernemer.

En nu? Misschien is het tijd om even hulp te vragen. Niet aan vrienden, of je partner of iemand waar je geen klik mee hebt als persoon, maar van een professionele performance coach.

Wat doet een performance coach?

Een performance coach helpt jou als ondernemer om je zaken helder en op orde te krijgen.

Een Performancecoach is iemand die jouw wereld begrijpt. Waarschijnlijk heb je behoefte aan iemand die concrete adviezen en diepgang biedt, zonder oppervlakkige oneliners. Iemand die heldere taal spreekt zonder zweverig gedoe.

Je wilt een coach die je écht een stap verder kan helpen, die snapt wat ondernemen en zakendoen is, en waar je, als het even kan, ook een beetje lol mee kan hebben terwijl je aan de gang bent.

Het resultaat van een performance coachingstraject

Het traject zorgt ervoor dat je groeit als professional én als mens. Dat houdt in dat we de aan de slag gaan met Leiderschap, Focus, Communicatie, Mindset en Vitaliteit gaan aanpakken.

Dat resulteert in:

Binnen je onderneming:

 • Je krijgt en hebt grip over je eigen agenda en mailbox, projecten en taken die gepland worden en haalbaar zijn…
 • Meer helderheid over je toekomst: stabiliseren, groeien, of verkopen?
 • Meer inzicht in jezelf en je valkuilen: op tijd afscheid nemen van interne en externe energielekken.
 • Je  hebt je eigen agenda en prioriteiten daardoor kun je situationeel aandacht geven of aangeven wat men van je mag verwachten en wat jij van de ander verwacht.

Privé:

 • Meer tijd om leuke en verdiepende dingen te doen met vrienden
 • Een relatie die weer gaat bruisen
 • Een betere gezondheid (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel)

Kortom, na dit traject ben je geen uitgeputte slaaf van je eigen onderneming, maar een leuker, liefdevoller en daadkrachtiger mens.

Hoe ziet een coaching traject bij Koen eruit?

We zien elkaar om de drie weken, wil je even tussentijds bellen, dat kan.

De mate waarin we de aandachtsgebieden aanpakken varieert naar gelang wat voor jouw het meest belangrijk is.

De investering  varieert per traject. Voor sommige cliënten ben ik gedurende een paar maanden of jaren hun klankbord. Tijdens het intakegesprek hebben we het erover wat het beste bij jou past en wat er moet gebeuren om je een stap verder te krijgen in je leven.

Even bellen

Ik snap dat jouw tijd kostbaar is

Daarom bel ik eerst graag even met je. Zodat we over en weer eerst kunnen polsen of we met elkaar in zee moeten gaan, of dat ik je wellicht kan doorverwijzen. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden. Na dit gesprek heb je alle tijd om alles te laten bezinken. Ik behandel je vraag en gegevens uiteraard discreet. Klik op onderstaande knop om direct een moment te plannen om even te bellen.

Plan een belafspraak